marți, 18 martie 2014

M-a inselat amanta

Inseli cu amanta, dar ce faci cand te inseala amanta?


Intortocheate sunt caile dragostei, dar si cele ale sexului ca sport (*SPORTSEX) pot fi la fel de amestecate, mai ales cand totul se transforma in dragoste, si mai ales cand dragostea e doar dintr-o parte. In labirintul poftei fizice, acum accentuata si de primavara, multi isi pierd calea si ajung sa-si strice casa, dar, mai grav, mai strica si casa altora. Cazul de fata nu poate fi singurul, dar specimenul care il traieste poate fi incadrat intr-un sablon, si anume "baiatul crescut in balcon". Il stiti, ala de se uita la baieti cand jucau fotbal, dar nu avea voie sa iasa ca nu-l lasa bunica. Dar sa termin cu introducerea si sa trec la subiect. Una, maritata si cu copil, probabil putin nefericita ( din cauza sotului bineinteles) a ales sa se futa cu unul, maritat si el (baietii de balcon se marita, nu se insoara). Toate bune si frumoase, doar ca balconaru s-a indragostit de tipa si a ales sa inceapa un adevarat razboi de gherila pentru a-i castiga inima,. Deh, daca ai avut trupul, de ce sa nu ai si inima. In timp ce el incerca sa o cucereasca, a aflat ca amanta nu si-o trage numai cu el – fiindca femeia asta facea, si-o tragea, nu iubea- ci mai alimenta cu benzina si de la un altul. SITUATIA ESTE CAM ASA, CA SA INTELEGETI TOTI - sotia era amanta amantului, dar si amanta altuia care avea o sotie geloasa, ceea ce pentru ea nu era deloc rau.



PLANUL

Balconaru'' s-a inarmat cu cartea The Game, un manual al luzarilor care au nevoie de un ghid scris pentru a sta de vorba cu o femie, si a pornit razboiul de gherila. Acest Che Guevara al dragostei neipartasite a inceput, cum altfel, prin a-i spune colegei de birou ca el vrea sa divorteze si asteapta acelasi lucru si de la ea. FUCK! Ca o iubeste, ca va face, ca va drege! Femeia a incercat sa-i explice cu stau treburile – vezi tu, ea credea trup si suflet in conceptul SPORTSEX – dar idiotul o tinea pe-a lui – LOVE, LOVE, LOVE! Futu-ti fata aia Mircea Radu!




DESANTUL

Nefiind vreun strateg de elita, Balconaru'' a atacat frontal. Vazand ca nu o scoate la capat cu planul, a ales sa o faca "jmechereste", sau cel putin asa credea el. Parte-n-parte, frate! Fiinţa simplă cu neuroni putini s-a gandit ca daca nu vrea sa renunte ea la sot, sa-l faca pe sot sa renunte la ea. A facut cum a facut si sotul a aflat ca femeie mai uda si trandafirul altora. Ala, baiat educat si calm din fire, (ce zic eu aici, omu' stia ce are in casa) a ales sa vorbeasca cu tipa in speranta ca va salva casnicia, nu pentru el, ci pentru copil. Adevarul ca decat sa lasi copilul fara parinte, mai bine treci peste. Deci femeia a scapat, dar lovitura Balconarului a fost cu manta. Bila neagra a intrat in coltul celui de-al doilea amant al femeii, care a fost demascat in acest proces de spalare a pacatelor. Sotia tipului nu a fost al fel de ingaduitoare ca SOTUL AMANTEI SOTULUI ei si a ales sa divorteze. La fel a facut si sotia Balconarului.




CONCLUZIE

Cand te comporti ca o servitoare beata si geloasa pe stapana casei, nu te astepta sa te tina cineva de cap atunci cand vomiti.

PS – Femei, alegeti-va cu atentie sotul si cu o si mai mare atentie amantul.

PS 2 – Balconaru' e puscarie!

*SPORTSEX – o combinatie intre mersul la sala pentru ziua de cardio si o misiune umanitara (fute-o, ba, ca ii faci un bine)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu