luni, 14 aprilie 2014

Cum să supravieţuieşti la volan dacă nu eşti Chuck Norris
Am asistat la un conflict în trafic şi mi-am dat seama că trebuie să existe un ghid de supravieţuire urbană pentru şoferii nervoşi, dar care nu-şi pot umfla muşchii pe măsura nervilor.

Nu eşti Chuck Norris şi o ştii, dar din când în când te dai cocoş la volan. Până acum ai scăpat, dar poate într-o zi mâncărimea va fi aşa de mare încât vei coborî la cineva. Nu uita că nu eşti Chuck Norris, dar acum e deja  prea târziu să conştientizezi asta. Ai coborât şi s-ar putea să primeşti ceva bătăiţă, că doar nu eşti Chuck Norris. Până să ajung la bătaia pe care o s-o iei, mă joc puţin cu cei care sunt ca tine dar nu vor sa ajungă în situaţia ta.Fraţii mei! Voi, cei care nu aţi rănit nici măcar o musculiţă în viaţa voastră( ăsta e un lucru bun) nu ar trebui să coboarîți niciodată la bătaie fiindcă rele multe se pot întâmpla funduleţelor voastre fine. Sunt matarângi mari si groase în trafic şi credeţi-mă că nu le vreţi la curu' vostru. Cota e 10/1 ca să dai peste unul care chiar să te bată, dar vorba unui clasic - fă să fie bine ca să nu fie rău.  Cum faceţi să rămâneţi măcar cocoşei, fiindcă am stabilit că nu puteţi fi cocoşi.

1. Ridicaţi scaunul cât mai mult posibil, aşa veţi părea mai înalţi decât sunteţi.

2. Lăsaţi-vă barbă şi tundeţi-vă cât mai scurt. un chelios, chiar daca are 1,50 (ăla nu ştie fiindca scaunul e sus) e mai impresionant decât unul gelat şi aranjat.

3. Fără abţibilduri cu baby on bord sau alte prostii.

4. Dacă aveţi posibilitatea puneţi B-XX-BOX la număr. 8 din 10 persoane vor evita să coboare la unul cu BOX la număr. Dar să nu vă ia flama şi să coborîţi voi. Nu uitaţi de cei doi cu p*#@ mare care te pot juli la păsărică.


Mergem de partea cealaltă a volanului si vă spun ce să evitaţi.

1. Maşinile cu număr de Bulgaria. Sunt conduse de ţigani şi ştiţi cum sunt ţiganii - de frică să nu-şi ia bătaie coboară cu cuţitul.

2. Evită să te injuri la semafor dacă eşti în maşina din spatele unuia. Măcar opţiunea #fugalamami să o ai în caz că ai dat de ăla cu aia mare.

3. Dacă îl înjuri pe unul şi la următorul semafor vine calm lângă tine şi îţi face semn să laşi geamul puţin pentru a vorbi, nu o face. Îţi va pune o meduză mirositoare direct între ochi de o să arăţi ca o divă xxx în cadrul de final. meduză = flegmă


Presupun că ai ignorat fiecare punct de mai sus și ai ajuns în situația de a te bate în trafic. Un singur sfat de supraviețuire urbană am pentru tine : dă drumu' la brațe. #1vs1 #ko #runbitchrunNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu